lauantai 17. kesäkuuta 2017

13- TEIJOLLA 27.5.2017


Pian koittava yhteinen matkamme Saksaan Berchtesgadeniin vetää väkisinkin suunpielet ylöspäin. Niinpä iloinen porukka tapasi lauantaina 27.5.2017 Sahajärven parkkipaikalla. Olimme valmiina tekemään viime hetken vaelluskenkätestauksen ja säätämään retkireppujen hihnat oikeaan pituuteen. Fiilistä ei latistanut edes tieto metsäpalovaarasta, kyllä se makkara kylmänäkin maistuisi. Osa oli todella panostanut voikkuleipien pakkaukseen J, ulkonäkö on puoli ruokaa.
Ensin kävelimme Totin luontopolun ja Sahajärven rantapolkua. Maisemat ovat kyllä kauniita näinkin lähellä kotia, moni meistä täällä ensimmäistä kertaa. Ja kasvaapa metsissämme paljon outoja kasveja. Oli mukava tutkia luontoja ja kasveja yhdessä, tasainen puheensorina ja nauru sopivat mainiosti metsän lintujen laulun sekaan.
Sitten siirryimme Laviakallion pysäköintialueelle.  En tiedä jännittikö kukaan muu veden ylitystä lossilla. Siinähän ei ole moottoria.. JKäsivoimilla ja vedenkestävillä housuilla oli nyt käyttöä. Onneksi mukana oli Kari, joka taisi vetää puolet porukasta veden yli. Kyllä maistuivat eväät vesimatkan ja pienen kipuamisen jälkeen laavulla. Laavulla saimme vielä Annelta tietoa matkaan liittyen ja saimme esittää mieltä painaneita kysymyksiä. Josko ne nyt kuitenkaan ketään olivat painaneet.




Käsivoimia tarvittiin Sahajärven ylityksessä!
Eväänä "voikkuleipää", kauniisti pakattuna tietenkinn!







Kovakuntoista porukkaa!



Lopuksi kahvilla kyläravintola Terhossa!
TERHOSSA vielä lopuksi joimme kahvit, ostimme lankkupizzaa ja shoppailimme leipää ja tiikeripatonkia, murr.
Sää oli koko ajan puolellamme ollen lähes ideaali. Ei tullut kylmä eikä kuuma. Ja kyllähän sitä Saksassa jaksaa vuorilla vaeltaa, kun nytkin joitain kilometrejäJ  Nähdään vielä ensi lauantaina 3.6.2017 tai viimeistään lentokentällä 9.6.2017. Oikein hyvää matkan odotusta kaikille!! Ja onnea matkalaukun pakkaamiseen. (Tiina K.)
(Kuvat Anne P.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti