keskiviikko 31. lokakuuta 2018

Mittwoch Abend Highlight, Kehlstein bei Nacht- Odotettu kynttiläillallinen Kotkanpesällä.


Lähtö oli Berchtesgaden Bahnhofilta klo 18:45 erikoisbussilla, joka vei meidät ylös asti.Ja sitten hissillä Kehlsteinhausiin. Ylhäällä oli tervetuliaismalja odottamassa sekä upea "paikallinen bändi" vuoren rinteellä soittamassa musiikkia. Ilta oli kaunis, viileä ja kostea. 

Prost,auf uns! Foto: Piela


Olimme sanalla sanoen pilvessä. Aurinko pilkahteli jonkin verran pilvien raoista värjäten vuoren rinteen oranssiseen sävyyn. 
Foto: Piela

Foto: Piela

Foto: Piela


Hetkisen ihasteltuamme maisemia, siirryimme sisälle ruokailemaan.
Foto: Piela


Samaan aikaan, kun illastamme ovat soittajatkin siirtyneet sisälle soittamaan perinteistä musiikkia,
alkuruoka saapuu. Erittäin maukas keitto.

Foto: Piela

Pääruokakin on herkullista!

Foto: Piela



Jälkiruoka...
Foto: Piela



Hyvännäköinen päältäpäin. Tämä on mielenkiintoinen. Ei nyt ihan meidän herkkuamme. Maku on uusi tuttavuus, eikä sitä oikein voi kuvailla miltä maistuu. Tämä on ilmeisesti paikallinen herkku ja kanssaolijoistamme jotkut herkuttelevat jopa niinkin paljon, että syövät toisenkin puolikkaan, kun taas jotkut eivät halua laisinkaan. Annos on perinteiseen tapaan hyvinkin iso. 


Sitten on aika jättää hyvästit. Soittajat siirtyivät hissillä alas soittamaan meille vielä viimeiset nuotit poistuessamme. Kiva ja mielenkiintoinen ilta ja kaikki sujui aikataulunmukaisesti, kuten on tapana. Saavuimme Bahnhofille klo 23:00.

AUF WIEDERSEHEN KEHLSTEINHAUS! Foto: Piela

KUVAT JA TEKSTI: Piela & Matti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti